Iklan Nuff

14.7.09

Jom Take 5

Pernahkah anda berfikir "PERLU KE AKU BERUBAH"
Siapa? Bagaimana? Mengapa? Untuk Apa?

Apa yang perlu saya lakukan?

HANYA PERCAYA BAHAWA PELUANG YANG INGIN KAMI KONGSIKAN UNTUK ANDA ADALAH JAUH LEBIH MUDAH DARIPADA KAMI MINTA ANDA MEMBUKA GERAI NASI LEMAK, LEBIH SENANG DARIPADA KAMI MINTA ANDA MEMBUKA SEBUAH KEDAI RUNCIT TETAPI POTENSI PENDAPATANNYA LEBIH HEBAT DARIPADA PEMILIK SEBUAH PASARAYA.

Jangan terus berfikir dan bertangguh. LAKUKAN LANGKAH PERTAMA!!!

Kata hikmah ilmuan Islam PROF HAMKA, " Peluang yang besar itu datang secara tiba-tiba...... Datang tidak menentu masa...... Datang ketika kita dalam kesusahan atau kesempitan...... Nilailah peluang itu secara bijaksana. Rebutlah peluang yang besar itu kerana peluang yang besar itu boleh berlalu secara tiba-tiba. Jangan jadikan seribu alasan untuk menolak peluang yang besar itu".

FAKTA : KESAN KEGAWATAN EKONOMI DI MALAYSIA, MENTERI SUMBER MANUSIA, DATUK DR. S. SUBRAMANIAM MEMBERITAHU MEDIA BARU-BARU INI 102 MAJIKAN MENGEMUKAKAN LAPORAN KEPADA PIHAKNYA UNTUK MEMBERHENTIKAN PEKERJA MEREKA SECARA BERPERINGKAT-PERINGKAT MULAI JANUARI INI.

Persekutuan Majikan-Majikan Malaysia (MEF) dilaporkan menganggarkan 200,00 hingga 400,00 pekerja akan hilang pekerjaan tahun ini - BERNAMA

Oleh CDM Shima, Sg. Siput. (no. tel. 019 5421273)

1 comment:

Abhamz said...

Ape tunggu lagi, jom join kami.

SKUAD My J SG SIPUT Headline Animator

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...