Iklan Nuff

22.10.09

Siti nafi ditawar jutaan ringgit untuk 'Konsert Seribu Warna'

Oleh SITI AZIRA ABD. AZIZ
Selepas 'Konsert Satu', Siti bakal menjayakan 'Konsert Seribu Warna' pada 14 November depan di Stadium Malawati, Shah Alam. -foto The Star oleh RAYMOND OOI

DESAS-DESUS mengatakan Datuk Siti Nurhaliza Tarudin ditawarkan wang jutaan ringgit oleh syarikat Hai-O Marketing Sdn. Bhd., penganjur Konsert Seribu Warna dinafikan sekeras-kerasnya oleh penyanyi nombor satu negara itu.
Jawab Siti, tawaran itu tidaklah mencecah sampai jutaan ringgit dan berapakah jumlahnya biarlah dia sahaja yang tahu..
“Tak betul lah. Pandai-pandai je buat spekulasi tentang jutaan ringgit tu..,” jawab pemilik Siti Nurhaliza Production Sdn. Bhd. ini ketika sidang media di pejabatnya.
Penyanyi yang telah mengumpul 14 buah album ini berkata dia juga bersetuju untuk melakukan konsert pada 14 November, pukul 8 malam di Stadium Malawati, Shah Alam itu bukan disebabkan tawaran wang tunai semata-mata.
Yang pasti, isteri kepada ahli perniagaan Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa ini tidak sabar untuk menghiburkan 10,000 penonton termasuk 6,000 ahli Hai-O.
Oleh itu, Siti meuar-uarkan kepada para peminatnya yang bukan ahli Hai-O untuk mendapatkan tiket berharga RM60 yang dijual sebanyak 4,000 tiket itu.
“Saya menerima tawaran konsert ini pada pertengahan Mac lalu selepas ahli Hai-O sepakat untuk memilih saya sempena ulang tahun ke-17 Hai-O.
“Jadi, persembahan dalam ni agak berlainan daripada Konsert Eksklusif Satu dan lebih relaks.
untuk baca selanjutnya pergi ke alamat di bawah.

No comments:

SKUAD My J SG SIPUT Headline Animator

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...